Vezetők

Jelenlegi hely

Szijártó Zoltán, elnök
A Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán szerzett villamosmérnöki és kommunikációs szakmérnöki végzettséget. Pályafutását a Videotonnál kezdte programozóként,  majd 1991-től a Hírközlési Főfelügyeletnél volt informatikai igazgató. 2003-ban az ECSC Kft-nél vállalt munkát, 2007-ben pedig a Vám- és Pénzügyőrségnél kapott informatikai  vezetői beosztást, majd innen került a KIFÜ-höz, és lett 2012-ben az ügynökség elnöke. A hazai informatika és hírközlés területén nyújtott kimagasló szakmai teljesítményéért 2013-ban Puskás Tivadar-díjat kapott.

 Kongó Krisztián, infrastruktúráért felelős elnökhelyettes
A Gábor Dénes Műszaki Informatikai Főiskolán szerzett informatikus mérnöki diplomát. Szakmai pályafutását 1999-ben a Kopint-Datorg Zrt-nél tanácsadóként kezdte  vállalatirányítási rendszerek bevezetésével. Később programozóként, rendszerszervezőként, majd projektvezetőként komplex, integrált rendszerek kialakításában vett részt. 2005-től a Vám- és Pénzügyőrségnél majd utódszervezeténél a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál volt programozó, rendszertervező, 2007-től pedig fejlesztési és integrációért felelős vezető. 2016-ban lett a KIFÜ infrastruktúráért felelős elnökhelyettese.

 Fazekas Mária, mb. gazdasági vezető
A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett közgazdász diplomát, majd mesterképzés keretében a Szegedi Tudományegyetemen végzett okleveles közgazdászként.
Szakmai pályafutása során évekig a vállalkozásfejlesztés területén látott el közgazdász- és gazdálkodási feladatokat. 2001-től dolgozik a közigazgatásban. 2008-ig a Vám- és Pénzügyőrségnél dolgozott a gazdálkodási területen. Innen került a KIFÜ-höz 2008. november elején. 2011-ig főosztályvezető helyettesként, majd főosztályvezetőként a szervezeti gazdálkodás pénzügyi a pénzügyi-számviteli feladatainak operatív irányítását végezi. 2018. szeptember 16-tól a szervezet megbízott gazdasági vezetője.

KIFÜ vezetők elérhetősége